breda@run2day.nl
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

medewerkers

Aandacht voor iedere klant

ONZE RUN2DAY WINKEL

Run2Day Breda voorziet mensen van een goed/professioneel advies op het gebied van alles wat met hardlopen te maken heeft. Onze hardloopschoenen worden m.b.v. een videoanalyse op onze 15 meter lange loopbaan aangemeten. Naast een ruime keus aan schoenen onderscheidt Run2Day Breda zich door een zeer ruim assortiment aan functionele en trendy hardloopkleding. Ben je nu een fanatieke wedstrijdloper of meer een “Fun” runner, je zult er zeker slagen voor een prachtige outfit.

PERSOONLIJKE AANDACHT​

Joan Simon Artigas

Teamklediing

Wil je als bedrijf je beste beentje voorzetten dan kunnen wij zorgen voor zowel trainingen als teamkleding richting een bepaalde wedstrijd of evenement. Zo maken de medewerkers al lopend reclame voor het bedrijf.

gezellig trefpunt

Run2Day Breda is sowieso een gezellig trefpunt voor de hardloper die voor elk soort advies bij ons terecht kan. Dit kan een loopschema zijn, tips op het gebied van voeding of vragen over (loop)blessures, of al is het alleen voor een kop koffie om de afgelopen wedstrijdervaringen te bespreken.

Activiteiten

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten kom dan gerust langs in onze winkel aan de Nieuwstraat 33 in Breda en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief 

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!